Welkom op mijn website!

In de nieuwe wereld van de Social Media willen wij ons zo goed mogelijk presenteren, toch? Respect is belangrijk in mijn filosofie en je eigenwaarde. Ik probeer een ieder zo goed mogelijk en ontspannen mogelijk op de foto vast te leggen. En zo hoort het! Dit zie je terug in mijn foto’s. Kijk en oordeel zelf!  


Fotografie

Zoals je kan zien in de diverse mappen is fotografie meer dan een passie voor mij. Op elk gebied zie je de ervaring terug in het resultaat. Na 10 jaar studiofotografie te hebben gedaan heb ik per 1 januari 2018 mijn studio weggedaan. De verdiensten ten op zichte van de kosten/tijd waren niet in verhouding. Dat houdt in dat betaalde opdrachten alleen nog op een locatie gaan plaatsvinden en Social Media portretfoto’s vanaf medio april/mei 2019 indien nodig bij mij thuis in een kleine portretstudio. Productfotografie en evenementen blijven doorgang vinden. De rest is op aanvraag en in overleg.  


Workshops

Workshops geef ik ook. Alleen of met maximaal 3 cursisten die al een basis hebben en een spiegelreflexcamera of DSLR camera. Als je verder wil komen in de fotografie en niet meer op de P-stand wil werken, dan kan je je bij mij aanmelden voor een workshop. Hoe werkt het met diafragma en sluitertijden, compositie, diverse lenzen en mogelijkheden. In drie middagen (om de twee weken) leer ik je de beginselen van deze vorm van fotografie en maak ik je enthousiaster over de kijk op de fotografie en wat er allemaal bij komt kijken. Leren door de toen. Je krijgt ook opdrachten mee voor de cursusdagen. Bij vragen kan je een e-mail sturen.  


(Artistiek) Naaktfoto’s

Bewust heb ik mijn naaktfotografie achter een password gezet. Enkele modellen zijn bijv. kleuterjuf of hebben een publieke functie. Uit respect en vanwege de gemaakte afspraken met deze modellen zijn deze foto’s afgeschermd. Toegang tot dit deel krijg je alleen als ik de fotograaf of model ken (en ook als zodanig erken) en als ik je persoonlijk ken. Deze afspraken zijn heilig voor mij en indien je geen toegang krijgt, dan zal je dat moeten respecteren. Discretie en respect zijn erg belangrijk voor mij. Voor de duidelijkheid zijn er geen foto’s te vinden die erotisch zijn of confronterend. Mijn naaktfotografie is slechts artistiek en ethisch verantwoord.
 

Ad van Geffen 2015

Ad van Geffen 2015