Welkom op mijn website!

In de nieuwe wereld van de Social Media willen wij ons zo goed mogelijk presenteren, toch? Je kan bij mij terecht voor portret en familiefoto’s, bruidsreportages, kinderfeestjes, vrijgezellenshoots, bedrijfsfotografie, productfotografie en nog veel meer…
Respect is belangrijk in mijn filosofie en je eigenwaarde. Ik probeer een ieder zo goed mogelijk en ontspannen mogelijk op de foto vast te leggen. En zo hoort het! Dit zie je terug in mijn foto’s. Kijk en oordeel zelf!
Of het nu kinderen zijn, families, stellen, etc. De kunst is het om een zo goed mogelijke foto te maken. Zo natuurlijk mogelijk zoals jij bent. Statige foto of lekker vrij.
 

Eigenwaarde en zelfvertrouwen..

Ook is het mogelijk om een fotoshoot te boeken met als thema “Vind jezelf terug!”. Een fotoshoot waarbij wij een klein deel in de studio zullen verblijven en voor de rest op pad gaan.
Tussendoor maak ik diverse foto’s zoals jij bent en wil zijn. Praten wij over dingen die wellicht een blokkade vormen en gaan op zoek naar wie jij bent.
En vooral wie jij zelf bent en wil zijn in plaats van een product/weerspiegeling van de maatschappij. Een pittige confrontatie met jezelf in een mooie ontspannen sfeer en omgeving.
Ben je onzeker en mis je ook je eigenwaarde? Verstop je je liever dan dat je jezelf laat zien wat je in je hebt? Open, eerlijk en direct praten over al die dingen en werken aan jezelf.
Tegelijk maken wij in de studio en erbuiten een reportage van deze hele dag. Aan het eind ga je ‘herboren’ weer naar huis…… Neem telefonisch contact op als je informatie wil hierover.
 


(Artistiek) Naaktfoto’s

Bewust heb ik mijn naaktfotografie achter een password gezet. Enkele modellen zijn bijv. kleuterjuf of hebben een publieke functie. Uit respect en vanwege de gemaakte afspraken met deze modellen zijn deze foto’s afgeschermd. Toegang tot dit deel krijg je alleen als ik de fotograaf of model ken (en ook als zodanig erken) en als ik je persoonlijk ken. Deze afspraken zijn heilig voor mij en indien je geen toegang krijgt, dan zal je dat moeten respecteren. Discretie en respect zijn erg belangrijk voor mij. Voor de duidelijkheid zijn er geen foto’s te vinden die erotisch zijn of confronterend. Mijn naaktfotografie is slechts artistiek en ethisch verantwoord.
 

Vrijgezellenshoot?

Een vrijgezellenshoot compleet met veel mogelijkheden is ook te boeken. Gezellig met zijn allen de makeup in, of klaarmaken voor een minishoot in combinatie met een groepsfoto e.d.
Een shootdag in combinatie met een makeupworkshop of gewoon een vriendinnen/zussen dag in de fotostudio of op locatie. Een leuke dag voor de kids met leuke, gekke, ontspannen of serieuze foto’s.
 

Model 4 a Day?
Wil je zelf eens Model-4-a-Day zijn? Of misschien zelf mooie fotoshoot doen met als thema fashion, lingerie of playboy style. Samen met een professionele visagiste/hairstyliste maken wij je prachtig op.
Dan gaan wij 4 setjes kleding gebruiken in diverse settings en krijg je 2x verschillende makeup/hairstyling die dag. Precies naar wens en voor een mooi resultaat. Ongedwongen en vrij. Stoer of fashionable.
Informeer naar de mogelijkheden: stuur een email voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Ad van Geffen 2015

Ad van Geffen 2015